Tag mit online kursus eller selvudviklingsprogram


Et online kursus, foredrag eller selvudviklingsprogram kan du tage, når det passer ind i dit liv, og du kan sidde hjemme i trygge rammer. Du kan se det flere gange, hvis du har brug for at få gentaget tekster, videoer eller øvelser.


Jeg har mange års erfaringer med digitale løsninger fra både forskning og behandling. De er fleksible, nemme at tilgå, og de kan være første skridt i en forandringsproces eller udgøre et supplement til behandling.


Hold øje med siden her, hvor jeg løbende deler online kurser og programmer, som kan øge din viden og hjælpe dig med at skabe forandringer. Nedenfor finder du programmer, som er tilgængelige NU. Du skal blot klikke på linket for at komme videre og få adgang til kurset. God fornøjelse.

Online selvudviklingsprogram til træningsafhængighed


Slip fri af træningstvang og genvind lyst og glæde ved at bruge din krop. Gennem en øget forståelse for din træning og ved at skabe nye strategier til at håndtere følelser, får du mere fleksiblitet og frihed i din træning.


Du får 10 sessioner med tekster, videoer, øvelser og opgaver, som kan hjælpe dig til en sundere balance i din træning.

Hver session varer ca. 15 minutter, og jeg anbefaler, at du bruger 14 dage på hver session, så du har god tid til at arbejde med øvelserne.


Programmet koster i alt 1295 kr. og giver dig ca. 20 ugers selvudvikling, som du kan tage i dit helt eget tempo.


Du kan kombinere programmet med samtaler hos mig. På den måde får du hurtigere, billigere og mere intensiv behandling. En online session kan erstatte en konsultation hos mig.

Online kursus til trænere om spiseforstyrrelser


Er du træner og mangler viden om, hvordan du kan forebygge og håndtere spiseforstyrrelser, kan du få hjælp i vores online kursus.


Sammen med coach Parnian Jarubi har jeg udviklet et online læringskursus om spiseforstyrrelser i idræt og sport, som er målrettet trænere i idræt og sport. 


Du får redskaber til at spotte og håndtere spiseforstyrrelser, så du er bedre rustet til mødet med udøveren, der har problemer med mad, krop eller træning.


Kurset varer ca. 2,5 timer og koster 1.495kr + moms.

Online foredrag om tilknytning og spiseforstyrrelser


Har du knyttet dig til dit spisemønster eller dit træningsprogram i stedet for andre mennesker?

Længes du efter omsorrg og nære relationer?


Dette foredrag kan gøre dig klogere på, hvordan utryg tilknytning kan påvirke dit forhold til mad og krop. Det indeholder elementer af selvudvikling, og du kan få glæde af det, hvis du selv kæmper med mad, krop og relationer, eller er pårørende eller behandler.


Du kan tilgå foredraget ved at klikke på linket, og du kan se det lige så mange gange, du har lyst til i 100 dage. Det varer 1 time og 15 minutter,  og er bygget op om 6 sessioner, som du kan i sammenhæng eller hver for sig.

Pris 299,-

unsplash