Terapi

mialic.dk

Terapi

Individuel rådgivning og terapi

Samtalerne foregår i min klinik i Odense SV, som er placeret i forlængelse af min private bolig.

50-60 minutter: 950 kr.

70-80 minutter: 1100 kr. Denne løsning kan være en fordel, hvis du har lang transporttid.

 

Ved individuelle samtaler skal du være mindst 18 år. Er du under 18 år, anbefales familiesamtaler.

Online-terapi

Er du udfordret af store geografiske afstande, kan jeg tilbyde støttende samtaler via Internettet. Jeg vil anbefale, at vi ses fysisk to-tre gange, før behandlingen foregår online.

Ved onlinesamtaler bedes du teste, at programmet virker, så du kan møde rettidigt op til den aftalte tid.

 

Økonomisk tilskud

Har du en privat sundhedsforsikring, eller er du medlem af "Sygeforsikring Danmark", vil du kunne søge om finansiering af terapiforløb hos mig.

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, og derfor kan du desværre ikke bruge en henvisning fra din egen læge hos mig.

 

Betaling

Betaling kan foregå kontant, via MobilePay eller via netbank til Danske Bank reg. nr. 0914 på konto nr. 43 30 83 80 78. Opgiv venligst dit navn ved indbetaling. Betalingen skal ske senest 14 dage efter din konsultation hos mig. Herefter tillægges et gebyr på 100 kr.

 

Afbud

Du er meget velkommen til at ændre din tid hos mig, hvis du er forhindret i at møde op. Afbud skal ske skriftligt (på sms eller mail) senest dagen før kl. 16.00 (gælder alle ugens dage).

Ved udeblivelse eller for sent afbud faktureres et honorar på 200 kr, da tiden dels spærrer for andre klienter og dels medfører administrative opgaver.

 

Velkommen i klinikken

Jeg møder dig, der hvor du er. Sammen udforsker vi dine tanker, følelser og handlemønstre. Jeg støtter dig i at udarbejde hjemmeopgaver, som hjælper dig til at skabe de forandringer i dit liv, som giver dig bedre livskvalitet, mere frihed og øget trivsel.

 

Emner

  • Spiseforstyrrelser
  • Træningsafhængighed
  • Angst og depression
  • Stress og kriser
  • Selvværd og identitet

 

Der tilstræbes ingen ventetid på samtaler.

Send mig en sms eller mail, og jeg vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Vær dog opmærksom på, hvor mange personlige oplysninger, du angiver i mailen, hvis du ikke afsender fra et krypteret system. For at beskytte din datasikkerhed, svarer jeg i en ny tråd og i generelle vendinger fra et sikkert system. Dette er i henhold til den nye persondataforordning til beskyttelse af personoplysninger, der træder i kraft den 25. maj 2018.

Mobil: 2621 8846. Mail: mia@mialic.dk