Foredrag

mialic.dk

Foredrag

Med afsæt i den nyeste forskning og mine erfaringer som behandler holder jeg foredrag om motionspassion, træningsafhængighed, spiseforstyrrelser, kropsopfattelse, idrætsskader og den sunde balance. Jeg belyser emnerne fra en psykologisk vinkel og sætter fokus på symptomer, årsager, konsekvenser og behandling.

 

Foredraget kan udbygges med en fortælling fra en person (case), der selv har kæmpet med balancen i træning og spisning. Sammen tilpasser vi foredraget til din målgruppe og formål.

 

 

Foredrag 60 minutter: 5.000 kr.

 

Foredrag 90 minutter med case: 6.500 kr.

 

 

 

 

 

 

Foredrag om mundtlig formidling:

At brænde igennem med sine budskaber handler om nærvær og engagement, men også om at kunne følge nogle enkle tips og redskaber.

 

Sammen med min forskerkollega Cathriona Cantio (ph.d., psykolog) holder jeg foredrag om formidling af budskaber. Vi har begge mange års erfaring med undervisning og foredrag , og vi elsker at fortælle om både vores forskning, og hvordan vi får kommunikeret vores resultater ud i verden.

Vi kan tale i timevis, men kondenserer vores allerbedste budskaber og formidlingstips ned til en intens time med ord, krop, øvelser og power points til at understøtte showet.

Book os til et foredrag og læs mere på formidling.nu

 

Klik på billedet for at se 3 minutters præsentation om træningsafhængighed. Fra DRs PhD Cup 2015.